Joana Gomila Lluch

Alcaldessa de Ciutadella de Menorca

Parlar, a Ciutadella, dels escacs i de la seva promoció és esmentar, necessàriament, el nom del Club Escacs Cercle Artístic (CECA).

Fa molts anys que no defalleix en els esforços de promoció d’aquest esport, mitjançant l’escola d’escacs i la convocatòria de diversos esdeveniments i competicions. Ara, però, dóna una passa més, i s’ha il·lusionat amb el repte del Torneig Open Internacional, una cita que serà la primera d’aquesta modalitat que ha de tenir lloc a Menorca. Enhorabona per aquesta iniciativa.

Si Menorca és un escenari magnífic per deixar-se acollir, no en dubteu que Ciutadella és un dels indrets realment atraients. Per història, per qualitat urbana, per tarannà hospitalari de la gent, pel conreu de les arts, pel nostre bon nom gastronòmic i per acumulació de patrimoni, la ciutat convida a desenvolupar-hi un excel·lent torneig d’escacs. És el que tots desitjam.

En nom de la corporació municipal de Ciutadella de Menorca que tenc la satisfacció de presidir, em plau de donar la benvinguda a tots els que hi participaran, amb el desig que l’estada us ompli de bons records, vivències personals i que hi pugueu gaudir dels escacs, que són la vostra afició.

Benvinguts afectuosament.