El torneig es jugarà a Ciutadella de Menorca a l'Hotel Spa Sagitario Playa de 4 estrelles.

L’Open es jugarà a aquest magnífic Hotel Spa, i tots els i les escaquistes que s’hi vulguin allotjar, tindran preus especials, ja sigui amb el pack del torneig, o només contractant l’estada. Opció de pensió completa (esmorzar i sopar tipus bufet, dinar menú).

Situat a un pas de les aigües cristal·lines i de la zona d'arena blanca de Cala Blanca, a Ciutadella de Menorca. En un entorn format per boscos de pi verd i integrat en una urbanització tranquil·la, amb serveis turístics per a tota la família. I a només 5 Km del centre històric de Ciutadella.

Hotel amb nova zona spa i Wellness: amb piscina climatitzada, jacuzzi, sauna, bany turc, gimnàs-Fitness, cabines de massatge amb tractaments de bellesa i salut corporal. Salons privats per a convencions i celebracions, sala de jocs recreatius, Lounge-Bar, piscina per a adults i una altra per a nens, bar piscina amb servei de menjar i begudes durant el dia, pista de tennis i menjador gran amb bufet.

CIUTADELLA DE MENORCA

A la part més occidental de l'illa es troba el municipi de Ciutadella, amb el seu aire senyorial i aristocràtic entre els seus estrets carrerons d'origen medieval, va ser, fins a l'arribada dels anglesos, la capital de l'illa.

Ha estat declarada bé cultural-artístic espanyol a causa del seu extens llegat històric. Amb 29.000 habitants, és actualment la ciutat més poblada de l'illa i una de les zones més atractives pels visitants. Respira història pels quatre costats, fent un passeig podreu observar els edificis històrics, palaus i cases senyorials.

Alguns llocs que no us podeu perdre són: el Port de Ciutadella, un dels més polits de la mediterrània, el Castell de Sant Nicolau, un passeig pel casc antic fins a la Catedral, Ses Voltes o la plaça des Born, així com el Mercat.

Té un gran llegat prehistòric: poblats Talaiòtics de Montefí i Torrellafuda, amb les seves magnífiques coves subterrànies i talaiots; També es poden visitar les 14 coves de Cala Morella, o l'espectacular Naveta de Tudons, el tipus de construcció funerària de la qual només existeix a l'illa.

Les platges de Ciutadella són un paradís a la terra: més de 30 platges i cales paradisíaques, com per exemple La Vall, Cala Morell, Cala Talaier, Cala Turqueta, Cala Macarella i Cala Macarelleta.