El torneig es jugarà a Ciutadella de Menorca a l'Hotel Princesa Playa de 4 estrelles.

L’Open es jugarà a aquest magnífic Hotel, i tots els i les escaquistes que s’hi vulguin allotjar, tindran preus especials, ja sigui amb el pack del torneig, o només contractant l’estada. Opció de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar tipus bufet).

Situat en un entorn idíl·lic rodejat de natura, a 300 metres de la platja de Son Xoriguer i a 800 metres del port i centre turístic de Cala'n Bosch. El complex de 4 estrelles d'estil modern i acord amb l'entorn, està adaptat a les noves exigències mediambientals i disposa d'habitacions habilitades per a persones amb discapacitat física.

CIUTADELLA DE MENORCA

A la part més occidental de l'illa es troba el municipi de Ciutadella, amb el seu aire senyorial i aristocràtic entre els seus estrets carrerons d'origen medieval, va ser, fins a l'arribada dels anglesos, la capital de l'illa.

Ha estat declarada bé cultural-artístic espanyol a causa del seu extens llegat històric. Amb 29.000 habitants, és actualment la ciutat més poblada de l'illa i una de les zones més atractives pels visitants. Respira història pels quatre costats, fent un passeig podreu observar els edificis històrics, palaus i cases senyorials.

Alguns llocs que no us podeu perdre són: el Port de Ciutadella, un dels més polits de la mediterrània, el Castell de Sant Nicolau, un passeig pel casc antic fins a la Catedral, Ses Voltes o la plaça des Born, així com el Mercat.

Té un gran llegat prehistòric: poblats Talaiòtics de Montefí i Torrellafuda, amb les seves magnífiques coves subterrànies i talaiots; També es poden visitar les 14 coves de Cala Morella, o l'espectacular Naveta de Tudons, el tipus de construcció funerària de la qual només existeix a l'illa.

Les platges de Ciutadella són un paradís a la terra: més de 30 platges i cales paradisíaques, com per exemple La Vall, Cala Morell, Cala Talaier, Cala Turqueta, Cala Macarella i Cala Macarelleta.