El torneig es jugarà a Ciutadella de Menorca a l'Hotel MarSenses Paradise Club de 4 estrelles.

L’Open es jugarà a aquest magnífic Hotel, i tots els i les escaquistes que s’hi vulguin allotjar, tindran preus especials, ja sigui amb el pack del torneig, o només contractant l’estada. Opció de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar tipus bufet).

Al costat del bell poble pesquer de Cala a Bosch, al sud-oest de Menorca, i a només 400 metres de distància de la platja, MarSenses Paradise Club Hotel compta amb una privilegiada ubicació que et permetrà moure't fàcilment amb cotxe per tota l'illa.

Seu annexa

Degut a la gran demanda de jugadors per aquesta tercera edició, s'ha cregut convenient obrir un nou espai de joc i allotjament per tal de poder cobrir, de la millor manera possible, totes les necessitats dels nostres participants i acompanyants i així deixar fora el menor nombre de jugadors possible.

Aquest espai serà l'hotel Carema Beach Menorca, també de 4 estrelles, ubicat només a 3 minuts a peu de l'hotel MarSenses Paradise Club, seu principal del torneig.

És un hotel d'estil "beach house" amb accés directe a la platja de Cala'n Bosch, de sorra blanca i aigües cristal·lines. El restaurant S'Aigu Buffet, amb vistes a la mar, enamora per la seva cuina mediterrània de proximitat.

CIUTADELLA DE MENORCA

A la part més occidental de l'illa es troba el municipi de Ciutadella, amb el seu aire senyorial i aristocràtic entre els seus estrets carrerons d'origen medieval, va ser, fins a l'arribada dels anglesos, la capital de l'illa.

Ha estat declarada bé cultural-artístic espanyol a causa del seu extens llegat històric. Amb 29.000 habitants, és actualment la ciutat més poblada de l'illa i una de les zones més atractives pels visitants. Respira història pels quatre costats, fent un passeig podreu observar els edificis històrics, palaus i cases senyorials.

Alguns llocs que no us podeu perdre són: el Port de Ciutadella, un dels més polits de la mediterrània, el Castell de Sant Nicolau, un passeig pel casc antic fins a la Catedral, Ses Voltes o la plaça des Born, així com el Mercat.

Té un gran llegat prehistòric: poblats Talaiòtics de Montefí i Torrellafuda, amb les seves magnífiques coves subterrànies i talaiots; També es poden visitar les 14 coves de Cala Morella, o l'espectacular Naveta de Tudons, el tipus de construcció funerària de la qual només existeix a l'illa.

Les platges de Ciutadella són un paradís a la terra: més de 30 platges i cales paradisíaques, com per exemple La Vall, Cala Morell, Cala Talaier, Cala Turqueta, Cala Macarella i Cala Macarelleta.