Avui us anunciem la participació del Gran Mestre Internacional Alfonso Romero Holmes, tota una institució en el món dels escacs. És un gran honor que participi, doni suport, publiciti i sigui una de les referències del nostre primer torneig.
A part de Gran Mestre des del 1994, és periodista, autor i editor de llibres i entrenador FIDE. Podríem destacar que ha sigut campió d’Espanya Absolut l’any 1987, 5 vegades jugador de la Selecció Olímpica Espanyola (va aconseguir medalla de bronze individual en el Campionat del Món 2002) o campió de Catalunya per equips els darrers tres anys. El seu ELO màxim ha sigut 2560.
Ha publicat molts llibres, ha sigut director de les revistes Gambito, la decana Jaque i del Rincón del Ajedrecista. Actualment dirigeix la Editorial Chessy.

Moltes gràcies Alfonso pel teu suport!